Noi

Pagina asta vorbeşte de la sine. Cine suntem noi? Suntem doi indivizi care într-o zi s-au hotărât că le-ar plăcea să vadă Europa cu trenul. Între noi fie vorba, cel puţin unul dintre noi visa la asta de ceva vreme. Cum, necum, ne-am găsit nu doar dornici ci şi dispuşi să ne înhămăm la o asemenea aventură. Ne-am cumpărat bilete Interrail, ne-am făcut (mai mult sau mai puţin după cum se va vedea şi de pe acest blog) un plan, am strâns bani şi pe-aci ţi-e drumul! Ce-a ieşit? O călătorie minunată de aproape o lună, pe care vrem s-o împărţim cu cine va vrea s-o urmărească. Cine ştie, poate umplem trenurile Europei de excursionişti români!

Fără alte adăugiri, ăştia suntem noi:

  • Irina – autoarea de fapt şi de drept a acestor pagini, cea pe care trebuie să o trageţi la răspundere pentru exprimarea prea încâlcită, greşelile gramaticale (Doamne, fereşte!) sau opiniile prea puternice şi prea direct exprimate. Tânăr inginer cu veleităţi de scriitor virtual, mă îndeletnicesc cel mai des cu programarea (cam 7 ore pe zi din păcate), devoratul de cărţi şi anumite ziare şi hoinăritul – atât prin lumea reală cât şi prin cea virtuală.
  • Radu – partenerul meu în această aventură şi în general, responsabil cu imaginea pe-aici – pe el trebuie să-l lăudaţi pentru pozele (unele dintre ele bestiale!) din această excursie. Tot inginer, fotograf entuziast şi stresant, mai ales atunci când târăşte după el un „asistent” la fel de îndărătnic ca şi el (nu mă laud, chiar aşa sunt). În afară a face fotografii, în timpul liber se ocupă de „cosmetizarea” lor – când nu e prea ocupat cu Civilization 4! Aş spune că cea mai mare calitate a lui sunt ochii albaştri, dar sigur o să mă facă cu ou şi cu oţet când va citi rândurile astea 🙂

În rest, suntem nişte oameni ca toţi oamenii. Ascultăm muzică, ieşim cu prietenii, ne uităm la filme, etc, etc, etc. Dacă nu mă credeţi, vă arăt o poză! De fapt, singura poză din excursie pentru care fotograful mai sus amintit a lăsat aparatul în mâinile unei terţe persoane. În rest cred că era mai bine păzit decât subsemnata… Bine, recunosc, cel ce ne-a făcut poza e vărul meu şi ştim unde locuieşte aşa că nu avea şanse de scăpare dacă se întâmpla ceva rău „copilaşului”!

În fine, iată poza cu care vă ameninţam. Vă las pe voi să hotărâţi care-i care 😀

radume.JPG

Lasă un comentariu